Ce ne propunem

Sprijinirea copiilor cu afectiuni neuro motorii si a familiilor acestora in vederea ameliorarii si/sau vindecarii bolii prin: finantarea costrilor investigatiilor, tratamentelor medicale, medicatiei, dispozitivelor si aparatelor medicale, a interventiilor chirurgicale, recuperarii medicale, etc. precum si a tuturor cheltuielilor necesare deplasarilor in tara si in strainatate a bolnavilor si a familiilor/apartinatorilor/insotitorilor bolnavilor.

Integrarea sociala a copiilor cu deficiente neuro motorii prin organizarea de campanii si evenimente sociale.

Organizarea de actiuni de strangere de fonduri si de ajutoare, din tara si strainatate, in scop caritabil si pentru indeplinirea scopului asociatiei;

Incheierea de parteneriate si acorduri cu terte parti pentru realizarea obiectivelor propuse.

Organizarea de evenimente, seminarii, conferinţe, intalniri formale si informale cu privire la activităţile Asociatiei.

Redactare si publicare de materiale informative si de promovare cu privire la activităţile Asociatiei.

Diverse activitati la care sa participe copii cu deficiente neuro motorii pentru o buna comunicare intre acestia si dezvoltarea armonioasa a copilului.

Organizarea si asigurarea activitatilor de asistenta sociala adresate copiilor si familiilor aflate in situatie de marginalizare sociala.

Promovarea in societatea civila a asistentei sociale comunitare de prevenire, ameliorare sau inlaturare a situatiilor de risc si marginalizare sociala a persoanelor cu deficiente neuro motorii.

Intrajutorarea cu mijloace materiale şi băneşti provenite din activităţile asociatiei, din donaţii de la persoane fizice şi juridice sau alte societăţi cu caracter similar, din ţară şi străinătate.

Intrajutorarea caselor de copiii si a copiilor proveniti din familii lipsite de mijloace materiale.

Sprijinirea copiilor cu deficiente neuromotorii pentru a fi integraţi in societate si in şcoli.

Colaborări cu fundaţii, asociaţii sau/şi persoane fizice din ţară şi străinătate în vederea obţinerii de donaţii în medicamente, dispozitive si aparatură medicală, necesare realizării scopului propus